ERKEND LEERBEDRIJF

Bouw- en Aannemingsbedrijf Dirk Bos BV is een erkend leerbedrijf. We hebben vier leermeesters in dienst. Daarmee leiden we ons eigen vakmannen op. Ook werken we samen met diverse organisaties die net als wij streven naar goed personeel voor de toekomst. 

SBB

We erkennen en begeleiden de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. En we maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen.

www.sbb.nl

Bouwmensen

Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Sindsdien draaien wij als vereniging, zonder winstoogmerk. Onze taak is de bouwwereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten we ons in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de bouw werken. Zo maken wij de bouw toekomstbestendig door bouwers zo goed mogelijk op te leiden.

www.bouwmensen.nl

ReVABO

ReVaBo Oosterbeek leidt vanaf 1984 jongeren op voor de bouwnijverheid in de regio Arnhem en Zuid-West Veluwe. In samenwerking met bouw- en timmerbedrijven en ROC's worden jongeren opgeleid in een BBL opleiding timmeren, metselen of machinaal timmeren.

www.revabooosterbeek.nl

© Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos bv

realisatie Novente.nl