Over ons

Bouw- en Aannemingsbedrijf Dirk Bos BV voor:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Projectontwikkelaars
https://www.dbos.nl/wp-content/uploads/2016/12/Untitled-1-302x454.png

Over Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos BV.

Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos BV te Amerongen is al jarenlang een ambachtelijk bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, en renovatie. Voor particulieren, bedrijven en projectontwikkelaars uit de wijde omtrek neemt het Amerongse bedrijf opdrachten aan. Bouwen, verbouwen en renoveren doen wij bij onze klanten op locatie. In de werkplaats voeren de medewerkers van bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos BV kleinschalig timmerwerk uit, zoals het fabriceren van houten kozijnen, ramen en deuren.

Werkwijze

Na een eerste gesprek met u als opdrachtgever ligt er binnen drie werkweken een passende offerte bij u op tafel. Wij bespreken die graag met u en als deze geheel naar wens is, maken we de aannemingsovereenkomst op. Dat betekent dat u grip op de kosten hebt. Mocht u tijdens de bouw zaken willen uitstellen, dan is dat altijd mogelijk. Middels een gespecificeerde meer- en/of minder werkopgave, kunt u de kosten onder controle houden.

BouwGarant

Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos BV is aangesloten bij BouwGarant, het grootste bouwkeurmerk in Nederland. Menig woonhuis, kantoorpand of school is al door de vakmensen van Dirk Bos gebouwd, verbouwd of gerenoveerd. Dirk Bos werkt met name in de regio rond Leersum, Veenendaal, Utrecht, Tiel, Ede, Lunteren, Ederveen, Bennekom, Wageningen, Renkum, Amerongen, Elst, Rhenen, Zeist, Bilthoven, Scherpenzeel, Woudenberg, Doorn, Wijk bij Duurstede en Buren.

Villa Kerckebosch Nieuwbouw
P1220212 Renovatie
IMG_4289 Verbouw en uitbreiding