OVER ONS

Betrouwbaar bouwen en meedenken

Of het nou om nieuwbouw, verbouw of een grootschalige uitbreiding van uw woning gaat, elk bouwproject is spannend. De tekeningen van de architect zien er veelbelovend uit. Maar wordt het resultaat in het echt ook zo mooi? Om volledige tevredenheid na te streven, werken we met een aantal kernwaarden. 

  • Betrouwbaarheid als onmisbare basis voor een goede samenwerking. De eerste opname ter plekke doet Dirk Bos altijd zelf. Persoonlijk contact is belangrijk bij een vaak intensief bouwtraject. 
  • Afspraak is afspraak. Na opname en offerte maken we afspraken over de planning en kwaliteit van oplevering. Daar kunt u ons aan houden. En het liefst doen we net even iets meer.
  • Meedenken tot in detail. Al vanaf de eerste kennismaking en opname denken we met u mee. Wat kan mooier of functioneler? Waar kan bespaard worden? Daarin geven we graag gevraagd en ongevraagd advies.
  • Een vast team. We werken altijd met kleine, vaste teams. Dat zorgt voor kortere lijnen en een efficient bouwproces. En voor u betekent dat bekende gezichten van vakmensen die met veel plezier hun werk doen.

een Vast team van vakmENSEN

Al jarenlang werken we met hetzelfde team. Dat zorgt voor een ingespeeld geheel waarbij we weten welke kwaliteit er elke dag gevraagd wordt. We zijn erkend leerbedrijf met vier leermeesters in dienst. Zo leiden we ons eigen personeel op. Daarnaast bouwen we ook op een vaste groep van leveranciers en onderaannemers. Samen staan we voor dezelfde standaarden in kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Lees meer over een aantal van onze samenwerkingspartners.

© Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos bv

realisatie Novente.nl