SAMENWERKINGSPARTNERS

Kraal architecten

Kraal architecten werkt graag aan renovaties en verbouwingen voor particuliere opdrachtgevers in het hogere segment, maar ook  aan nieuwbouwprojecten en projecten voor zakelijke opdrachtgevers. Bij deze projecten streven ze naar een gezonde, functionele en aangename omgeving. Kraal architecten zoekt naar mooie, slimme en duurzame oplossingen. Het liefst krijgen ze de ruimte om architectuur, afwerking en inrichting helemaal op elkaar af te stemmen.

www.kraalarchitecten.nl

dijkwaard

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die schilder- en renovatiewerk tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een pand of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor het ambacht ook altijd bereiken.

www.dijkwaard.nl

TIMMERFABRIEK DE GREBBE

Timmerfabriek De Grebbe fabriceert houten gevelelementen en exclusief timmerwerk. Dat doen ze al sinds 1923. Van modern en eigentijds tot Kempisch en van oudhollands tot landelijk. Welke stijl u ook wenst, een product van De Grebbe kenmerkt zich door hoge kwaliteit, maatwerk en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een keuze voor De Grebbe is een keuze voor een KOMO gecertificeerd product. De vervaardiging en afwerking van uw product gebeurt milieuvriendelijk.

www.de-grebbe.nl

Schlingmann architecten

U heeft wensen, ideeën of plannen voor het bouwen en/of verbouwen van uw woonhuis! Maar ja, waar begin je? Wij kunnen u helpen of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restylen.

In een vrijblijvend, informatief gesprek onderzoeken wij de mogelijkheden; ‘binnen de grenzen zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten’, laat u informeren.

www.schlingmannarchitecten.nl

TUDOR KOZIJNEN & DEUREN

TUDOR is een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in transparante ramen en gevels. We ontwerpen en installeren unieke gevelconstructies van topkwaliteit. Ons hoogste doel is woningen beter, mooier en comfortabeler te maken met kwalitatieve kozijnen.

In Leiden vindt u een nieuwe presentatie van kozijnen, deuren en schuifpuien die passen bij uw stijl van leven. Een verfrissend andere manier van kozijnen bekijken. Een ruime presentatie prachtig ontworpen ramen, deuren en schuifpuien die wonen mooier, leuker en comfortabeler maken.

www.tudor-kozijnen.nl

© Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos bv

realisatie Novente.nl