Project Bosch en Duin

Dit landhuis staat in de bossen bij Bosch en Duin. Het huis is gebouwd tegen een heuvel en heeft vier ruime verdiepingen. Sinds de bouw in de jaren ’30 is de indeling een aantal keer veranderd. Kraal architecten heeft in 2019 een plan gemaakt voor het moderniseren en verduurzamen van het landhuis, met behoud van de jaren ’30 elementen. Bouw- en Aannemingsbedrijf Dirk Bos zorgde voor de complete uitvoering. 

De villa is volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Met nieuwe, geïsoleerde vloeren, HR++ beglazing, nieuwe rieten kap, geïsoleerde voorzetwanden, een nieuw trappenhuis, vloerverwarming en balansventilatie met warmteterugwinning.

Op de website van Kraal architecten is een blog te lezen waarin het hele bouwproces beschreven is. 

Wat is uw vraag?

Versturen →

© Bouw- en aannemingsbedrijf Dirk Bos bv

realisatie Novente.nl